Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Informatie over borstkanker is maatwerk

22 september 2017

 

In het kader van ‘oktober borstkankermaand’ houdt Borstkankervereniging afdeling Doetinchem op zaterdag 7 oktober, van 10.30 tot 14.30 uur, een infodag in Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 in Doetinchem. De toegang is gratis.

Lees meer

 

Online trainingen voor mensen die leven met kanker

14 september 2017

 

Het Trimbos-instituut heeft in samenwerking met deskundigen en (voormalig) kankerpatiënten nieuwe online trainingen ontwikkeld. Deze online trainingen ondersteunen mensen die kanker hebben of hebben gehad op een eenvoudige manier bij het stoppen met roken of minder alcohol drinken.

Lees meer

 

Persbericht Inloopmiddag Borstkankervereniging

25 augustus 2017

 

Iedere eerste donderdag van de maand, tussen 14.00 tot 15.30 uur, is er in het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 een inloopmiddag van de borstkankervereniging afd. Doetinchem. De eerstvolgende keer is op donderdag 7 september.

Lees meer

 

Swim to Fight Cancer Evenement Doetinchem

17 augustus 2017

 

Op zaterdag 9 september 2017 vindt de allereerste editie van Swim to Fight Cancer in Doetinchem plaats! De deelnemers aan dit recreatieve zwemevenement proberen zoveel mogelijk donaties ophalen voor de stichting Fight cancer door twee kilometer te zwemmen in de Oude IJssel. De start en finish is bij De Bleek.

Lees meer

 

Delen